Bestekschrijven in the Cloud


Als docent wil je studenten met de meest recente software laten werken. Dat deed ik al door elke nieuwe versie van AutoCAD te gebruiken, maar met de besteksoftware was dat lastiger. Wat zou het geweldig zijn als je aan installeren van nieuwe versies of updates geen werk meer zou hebben!

Toen werd er een nieuwe release van de GWW-Bundel (GWW = Grond-, Weg- en Waterbouw) met GwwBestek en GwwCalc geïntroduceerd. Deze bundel heeft de mogelijkheid om de software te laten hosten en beheren. Nu hoef ik mij als docent geen zorgen te maken over het ICT-beheer en ben ik ervan verzekerd dat de studenten met de meest actuele versie van de software werken. Voor het gebruik is een eenvoudig cliënt-programma nodig om met de bundel te werken. De bestanden kunnen zowel lokaal als online opgeslagen worden.

De studenten kunnen nu overal werken met de GWW-bundel: op school, op stage en thuis natuurlijk. Zonder dat ze het merken automatisch met de laatste versie, volgens de laatste richtlijnen van bestekschrijven volgens de RAW-systematiek.

Erg handig en zeer gebruiksvriendelijk!

Meer informatie: www.ibis.nl

Copyright © 2021 NipiusWeb.nl / FloorNipius.nl, gemaakt door Floor Nipius

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.