Introductie AutoCAD


In mijn cursus 'Introductie AutoCAD' laat ik de cursisten de basisvaardigheden van AutoCAD oefenen, herhalen en uiteindelijk beheersen. Dit gebeurt op eenvoudige wijze, waarbij ze niet meteen verzanden in allerlei instellingen. In de cursus wordt een methodemix ingezet die past bij de verschillende leerstijlen van de cursisten.


Er is veel cursusmateriaal op de markt om te leren werken met AutoCAD, maar deze zijn niet dusdanig eenvoudig dat het ingezet kan worden voor onervaren cursisten. De cursus is daarom ook geschikt voor leerlingen in het technisch onderwijs in het VMBO en MBO. In het technisch onderwijs is een goede basiskennis van AutoCAD een vereiste. Deze basiskennis is niet door de cursisten zelf aan te leren, want vaak zijn er handige commando’s die voor hen onbekend zijn.

Er kan binnen de cursus gekozen worden voor een algoritmische of heuristieke aanpak. Daarnaast is er een visuele ondersteuning. Concreet betekent dit dat er naast het boek ook een ondersteunende website beschikbaar is, die voorzien is van een stapsgewijze aanpak, opdrachten en voorbeeld- en/of instructiefilmpjes. Op deze manier is er voor iedere cursist een eigen methode beschikbaar en is de cursus volledig zelfstandig uit te voeren.Meer informatie: www.cd-id.nl 

Copyright © 2021 NipiusWeb.nl / FloorNipius.nl, gemaakt door Floor Nipius

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.